אדם חיפה

איום בתביעה מצד מנהל אתר מסויים

אז כך, יש אתר שמיועד לקהל הBDSM בישראל ואני משתייך לקהילה הזו, אני גלשתי באתר הזה מעל ל6 שנים. נכון שהיו לי שם ריבים עם משתמשים, ומילים לא יפות, עשיתי מספר הפרות באתר בעבר, הפרות שנוגדות את רוחו של מנהל האתר. בכל אופן בפעם האחרונה שהוא חסם אותי משם, הוא היה כל פעם חוסם את המשתמש שלי ואני הייתי פותח משתמש חדש, יש לו את כל הפרטים עלי, כולל שם פרטי ומספר כרטיס אשראי והכל, בכל אופן הוא איים עלי שאם אחזור שוב לאתר שלו הוא יתבע אותי על כך שאני "הורס ומשבש" את העסק שלו בכך שלדעתו אני עושה נזקים וספאם. אבל זה ממש לא נכון אני סך הכל שם כי אני אוהב את האתר, ואת האנשים שיש שם שהם הקהילה שאליה אני משתייך ואין עוד איפה להכיר אנשים מהקהילה מלבד האתר הזה. ומאז אני מאוד מבואס מצד אחד חושש לפתוח משתמש חדש, ומצד שני מאוד רוצה לחזור לשם ולהכיר כפי שתמיד עשיתי בעבר. והבהרתי למנהל האתר שאני לא אריב שם עם אף אחד והוא לא ישמע שום תלונה נגדי ושום דבר מה שנקרא "אשמור על פרופיל שקט" האם יש לו עילה לתביעה או שהוא למעשה לא יכול לתבוע אותי בכלל? כי עד כמה שזכור לי אתר אינטרנט זה מרחב ציבורי הפתוח בפני כולם והוא לא יכול למנוע ממני להנות מהתכנים שם. נ.ב אם יש עילה לתביעה כנגדו אשמח לתבוע אותו

עו"ד אמיר פלמרי

שלום רב, אני לא יודע על איזה הפרות מדובר אבל במידה ולאתר יש כללי שימוש ובהנחה והפרת אותם באופן תדיר זכותו של בעל האתר לחסום אותך. לגבי תביעה, אני לא יודע את הפרטים המדויקים כך שקשה לי לענות לך בשלב זה. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות