מעסיק

איתור שולח ספאמים והודעות מסחריות באמצעות המייל

שלום לך!!!!!!!!!!!!! לאחרונה אני מוטרד ע"י דואר ספאם ומקבל הודעות מסחריות אין לי פרטים על השולח ויש לי רק את המייל שלו ממנו נשלח דואר הספאם האם יש אפשרות לאתר את השולח דרך המייל שלו ? תודה

עו"ד אמיר פלמרי

שלום רב, לצערי אני לא מכיר דרך מיוחדת לאיתור השולח מלבד לנסות לאתר אותו דרך המייל שהוא הפיץ. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות