קרן

אימייל האם נקרא והאם קביל כהוכחה להוראה

אם מישהו שולח לעו״ד שלו הוראה בג׳ימייל שאומרת: בבקשה אל תעביר את הכסף והעו״ד בכל זאת העביר את הכסף וטען שהוא לא ראה את המייל כי הוא נשלח לתיקיית ג׳אנק והוא קיבל אותו אחרי שהכסף הועבר מן הסתם..האם יש דרך להוכיח שהעו״ד אכן אומר את האמת? והאם אי מייל זאת הוכחה מספקת להעברת כספים? תודה.

עו"ד אמיר פלמרי

במידה ולא ביקשת אישור קריאה למייל שלך תהיה לך בעיה להוכיח שאכן המייל נקרא. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות