דקלה

הודעות ספאם לטלפון נייד

לפני כ8 שנים למדתי קורס קוסמטיקה באחת החברות. בהרשמה חתמתי על הרבה ניירות למרות שלפני 8 שנים הנושא היה פחות נפוץ אז לא נראה לי שהיה שם אישור שלי לשלוח הודעות אבל נניח שהיה וחתמתי עליו לפני 8 שנים. מאז מקבלת הודעות שמזמינות אותי לקורסים והשלמויות לפעמיים כל כמה ימים לפעמים כל כמה שבועות. אין אפשרות להסרה בהודעות שהם שולחים. עם זאת מידי כמה הודעות שכבר נמאס לי החזרתי להם בהודעה שמבקשת לא לשלוח לי הודעות יותר. וזה המשיך וממשיך. אני ביקשתי בחצי שנה האחרונה לפחות 4 פעמים בהודעה חוזרת שיפסיקו לשלוח הודעות. לא התקבלת מהצד השני כל תגובה. מספר פעמים ניסיתי להתקשר למספר לדבר איתם אבל לא הצלחתי להגיע למענה אנושי. היום הצלחתי הודעתי ביקשתי שיסירו אותי כעסתי כמובן שאין את האפשרות הזו בהודעות שהם שולחים ושאני מחזירה הודעה וההודעה כאילו מתקבלת כי אני לא מקבלת הודעה שההודעה לא מגיעה לשום מקום . היום הבטיחה הנציגה שענתה לי שלא ישלחו יותר. שאלתי היא האם סינדלתי את עצמי? האם עכשיו אין לי יותר עילה לתבוע אלא אם יפרו את ההבטחה שסוף סוף הצלחתי לקבל שלא ישלחו יותר הודעות? האם זה שלא היתה אפשרות הסר בכל ההודעות ששלחו זה לא עילה לתביעה? האם זה שכשהשבתי מספר פעמים להודעה בהודעה שאני מבקשת לא לשלוח יותר הודעות ולא חזרה אלי הודעה שלא ניתן להשיב למספר (כמו שקרה לי אצל מטריד אחר) לא מהווה עילה לתביעה? כמובן שאני מדברת על תביעה אני מדברת על התקופה האחרונה . הודעה ראשונה בטלפון הנוכחי מתועדת מיוני 2015. האם בזבוז זמן? או ששווה את ההתעסקות?

עו"ד אמיר פלמרי

דקלה שלום, על פניו נראה כי יש עילה לתביעה על פי חוק הספאם. האם זה בזבוז זמן? אינני יודע מה יפסוק בית המשפט אולם סביר להניח כי הסכום לא יהיה גבוה. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות