איתי

מותר ואסור בפיתוח משחק מחשב אלים

שלום, אני מעוניין לדעת מה החוק בישראל בנוגע לפיתוח משחקי מחשב. מה מותר ומה אסור שיהיה בהם?

עו"ד אמיר פלמרי

איתי שלום, למיטב ידיעתי, לא קיים בארץ חוק אשר מסדיר באופן ספציפי את עניין התכנים במשחקי מחשב. אולם, במידה ותרצה למכור/להפיץ את המשחק דרך אפליקציה סביר להניח כי תכנים אלימים לא יאושרו על ידי אפל ו/או מערכות האנדרואיד. כמו כן, במידה והמשחק יעלה לאינטרנט, קיימת אפשרות שהאתר ייחסם במספר מדינות. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות