נופר

חברה ממשיכה לשלוח ניוזלטרים והודעות למרות שביקשתי שיפסיקו לשלוח

יש חברה בארץ שלפני כמה שנים אני אישרתי לקבל מהם ניוזלטרים במייל ולפני חודש בערך ביקשתי שיפסיקו לשלוח לי את הניוזלטרים שלהם והם גם שולחים לי הודעות לנייד וגם בנייד עשיתי מה שצריך לעשות כדי לא לקבל מהם את ההודעות אבל כאילו לא ביקשתי. הם ממשיכים לשלוח לי הודעות וניוזלטרים וגם שלחתי להם מייל עם בקשה וכלום. מה האמצעים שעומדים לרשותי כדי שיפסיקו להטריד אותי כי כלום לא עוזר

עו"ד אמיר פלמרי

נופר שלום, חוק הספאם מתייחס, בין היתר, להודעות טקסט ולמיילים אשר נשלחים לנמענים ללא אישור. החוק מתיר לבית המשפט לקבוע פיצוי של עד 1000 ₪ על הודעה שנשלחה ללא אישור. אם ביקשת מס' פעמים שיסירו את מספרך/כתובתך מרשימת הדיוור שלהם ולא נענית, את יכולה לשקול את האופציה של תביעה כנגדם. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות