דוד

שימוש במצגת שפורסמה באינטרנט

נתקלתי במצגת כלשהי באינטרנט והשתמשתי בחלקים ממנה ליצירנ מצגת חדשה אותה אני מעוניין להעלות בבלוג שלי. האם זה מותר? אני חייב לציין שבחלקים בהם עשיתי שימוש ציינתי את המקור

עו"ד אמיר פלמרי

דוד שלום, זכויות היוצרים במצגת שייכות ליוצר המצגת ולפיכך עליך לקבל אישור מבעל המצגת על מנת לעשות בה שימוש. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. בברכה, עו"ד אמיר פלמרי

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות