דנה

שימוש בתמונות מגוגל לצורך שיבוץ בבלוג

האם מותר להשתמש בתמונות שמוציאים מגוגל לצורך שיבוץ בבלוג?לדוגמה אם אני רוצה להשתמש בתמונה שקשורה למילה דיאטה האם אני יכולה להשתמש בתמונה שמופיעה בגוגל ולא רואים פנים של בן אדם אלא חלק מהגוף שלו או משקל או תמונה שאני חושבת שתתאים לבלוג?

עו"ד אמיר פלמרי

דנה שלום, תמונה הינה יצירה אומנותית, ובכפוף לחוק שימוש בתמונה ללא אישור היוצר או בעל זכות היוצרים בתמונה מהווה הפרה. ישנם אתרים בהם ניתן להוריד תמונות ללא אישור הבעלים של התמונה אולם יש לקרוא בעיון את תנאי השימוש והמדיניות של האתרים הנ"ל שכן לעיתים ישנן הגבלות לגבי אופן השימוש בתמונות. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות