יעל

הורים רוצים לפנות את הילדים השכנים

אנחנו משפחה של 3 ילדים ולכולנו יש משפחות אנחנו גרים בבתים אחד ליד השני יש בינינו ריבים כל הזמן וההורים באמצע. הריבים מתבצעים בעיקר על מה שקורה בחצר של הבתים. אף אחד לא מוכן להתפשר ולבוא לקראת וההורים רוצים שכולנו נעזןב בגלל זה ומאיימים שיביאו צו משטרתי שיפנה אותנו. האם מותר להם לפנות אותנו אחרי שכל אחד השקיע בבית שלו כסף ועבודה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יעקב שמשי

יעל שלום מצער לקרוא את הודעתך - שאלתך. בני משפחה שגרים במתחם אחד, ו'ריבים כל הזמן', הרי זה נזק לכולם, כל הזמן, בעיקר בוודאי לילדים קטנים (לא פרטת את בני המשפחה, אך נראה שמעורבים ילדים). לגוף השאלה לא קיים בחוק "צו משטרתי שיפנה אותנו". צו יכול לתן רק בית משפט, ולכן מי שטוען כי יפנה אתכם, יידרש לעבור מסלול מכשולים לא קצר, להגיש תביעת פינוי לבית המשפט המוסמך, לקבל פסק דין (כמובן רק אם בית משפט יסבור כי זהו הסעד הנכון וההכרחי), לפתוח תיק הוצל"פ ורק אז יכול ושוטרים או שליחי ההוצל"פ ידפקו על דלתותיכם. מציע כמובן למצוא פתרונות אחרים להשיב השלום והשלווה למעונכם. שבת שלום יעקב שמשי