רביב

רוצה לתקן את היחסים שלי עם הילדים שלי

שלום האם יכול להיות מצב שבית המשפט יחייב את האימא של הילדים ללכת לטיפול איתי כדי לתקן את היחסים שלי עם הילדים לאחר שאמם (גרושתי) סכסכה ביני לבינם ושטפה להם את המוח נגדי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יעקב שמשי

שלום רביב. ראשית, תמיד יש סיכוי שתושג הסכמה לטיפול כפי שהנך מבקש, יתכן שסיכוי נמוך, אך זאת אתה יודע להעריך יותר מאחרים. בהיעדר הסכמה, אם ההנחות - טענות עובדתיות שבשאלתך נכונות, ויוכחו בהליך, ישנו סיכוי להחלטה לפי בקשתך. הביצוע תמיד מורכב יותר. בהצלחה.