גיל

יתרונות וחסרונות בהחזקת אזרחות ספרדית

שלום רב, אם עברתי את התהליך של הוצאת וקבלת אזרחות ספרדית זה יועיל לי באיזשהיא צורה או שיחולו עליי חוקים של מדינת ספרד?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אדם ידיד

גיל שלום, מרגע שאתה אזרח של מדינה מסוימת חלים עליך כל החוקים והכללים של אותה מדינה, הנוגעים לאזרחיה, גם אם אינם תושבים. הדוגמא המהותית ביותר הידועה בתחום זה היא חבויות מס. אזרחות יא הזכות הגדולה ביותר שמדינה יכולה לתת לאדם, היא באה עם חובות. יש להבין את הנפקויות של האזרחות על מקרהו האישי של כל אדם ונכון לעשות זאת טרם התחלת התהליך.