טל

תעודת יושר לקהילה היהודית בליסבון

היי, לפי האתר של הקהילה היהודית בליסבון, מבקשים שצריך לספק תעודת יושר של פורטוגל, של איפה שאני גר (ישראל) ואם גרתי במקום במשך שנה אז גם משם. במקרה שלי לא גרתי בשום מקום בחול, האם אני צריך לפנות למשטרת פורטוגל להוציא תעודת יושר או שבמקרה שלי צריך תעודת יושר ישראלית ? והאם לתרגם אותה לאנגלית? תודה. היי, לפי האתר של הקהילה היהודית בליסבון, מבקשים שצריך לספק תעודת יושר של פורטוגל, של איפה שאני גר (ישראל) ואם גרתי במקום במשך שנה אז גם משם. במקרה שלי לא גרתי בשום מקום בחול, האם אני צריך לפנות למשטרת פורטוגל להוציא תעודת יושר או שבמקרה שלי צריך תעודת יושר ישראלית ? והאם לתרגם אותה לאנגלית? תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד אדם ידיד

הי טל, מהנתונים שהעלית אתה צריך תעודת יושר רק מישראל. התעודה נדרשת בעת ההגשה למשרד הפנים ואין צורך להוציאה לשם קבלת אישור מהקהילה היהודית, שכן היא תהיה כבר ללא תוקף כאשר באמת תצטרך אותה.