רון רפאל

המשך תהליך הוצאת דרכון פורטוגלי

שלום, קיבלתי אישור מהקהילה היהודית בליסבון על שייכותי לקהילה. בבואי להמשך התהליך מול השגרירות בארץ נאמר לי שאת האגרה אוכל לשלם רק מפורטוגל.מה השתנה במידניות ואיך ניתן לעקוף זאת?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אדם ידיד

שלום, ניתן לשלם את האגרה רק באמצעות חשבון בנק פורטוגלי. מדיניות זו לא השתנתה. אנו מבצעים את התשלום ע"י עורכי הדין שלנו בפורטוגל, להם מועבר הכסף לאגרה.

חן

היי רון שמחה בשבילך!!! ביצעת את התהליך לבד? במידה וכן תוכל לסייע ולהדריך אותי? במידה ולא אשמח לדעת דרך איזה משרד טיפלת וכמה זמן ארך השלב הראשוני?

.

אתה יכול לבקש ממישהו שנמצא בפורטוגל ללכת לסניף דואר ולשלם שם