‫יוסף עיוטי‬‎

האם ישלח אלי דוח בדואר?

שלום הבחנתי מאוחר בניידת שבה ישב שוטר עם אקדח לייזר מכוון לכביש לאחר שחלפתי על פניו וגם לפני לא היה פלאש מצלמה וודאי. השאלה ומאחר ואני לא בטוח באיזה מהירות נסעתי. האם ישנו סיכוי בבהנחה שכן עברתי את המהירות המותרת, האם קיימת אפשרות שיפתיע אותי דוח בדואר? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד גבי סעדון

יוסף שלום, ברוב המקרים בהם מופעל מכשיר מד מהירות לייזר השוטר מחויב עפ"י נוהל משטרתי ברור לעצור את הנהג על אתר ולרשום לו את הדו"ח, ואולם לעיתים אנשים בורחים מהמשטרה ואז הדו"ח מגיע לעיתים בדואר. במקרה כפי שרשמת על פניו יותר סביר שלא נסעת במהירות גבוהה ולכן השוטר לא עצר אותך. בהצלחה בהמשך. עו"ד גבי סעדון

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מהירות מופרזת