בר

מעל ל40 מהמהירות המותרת

שלום, קיבלתי זימון לשימוע בתחנת משטרה והזמנה לדין על נסיעה במהירות 149 (144 לאחר הפחתה) בכביש שמותר בו 90 עם הפרדה. מה הצפי לגבי השימוע בתחנה, האם כדאי להיוועץ בעורך דין כבר לפני השימוע? האם העונש בבית הדין עלול להיות חמור מקנס כספי ושלילה בפועל? שבוע טוב

item.Author מנהל הפורום עו"ד גבי סעדון

בר שלום, השימוע בפני קצין המשטרה בודק את רמת המסוכנות שלך בכביש ובהתאם הקצין מחליט האם לפסול או לאו. מסוכנות נבחנת באמצעות העבירה שביצעת ובמקרה הנתון מהירות מופרזת ועברך התעבורתי. באשר לעונש אותו תקבל בבימ"ש הרי שהזמנה לדין מחייבת ברוב המקרים פסילה בפועל, פסילה על תנאי וקנס כספי לכל הפחות. במקרים חמורים של מהירויות מופרזות גבוהות במיוחד ניתנו עבר גם עונשים של מאסר בפועל, אך אל דאגה לא במהירות אותה תיארת. תמיד עדיף להתייעץ עם עו"ד שמתמחה בתחום והכל תלוי עד כמה רישיון הנהיגה חשוב והכרחי לחיי היומיום שלך. אשמח לסייע טלפונית 050-6271148 בברכה, עו"ד גבי סעדון

דניאל

נתפסת בכסיש ע''י שוטר? או ששלחו לך בדואר?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מהירות מופרזת