דליה

הוצאת רישיון לחולה אפילפסיה

הבן שלי בן 17 חולה אפילפסיה לוקח תרופות באופן קבוע ללא התקפים בשנה האחרונה הוא מאוד רוצה להוציא רישיון נהיגה הבנתי שאנחנו צריכים לקבל אישור מהמהכון הרפואי זה נכון? האם הוא יוכל להוציא רישיון?

עו"ד שי גלעד

דליה שלום עקב מחלתו של בנך, כאשר יבקש להתחיל בהליך הוצאת רישיון רוב הסיכויים שהוא יזומן למכון הרפואי לבטיחות בדרכים לצורך בדיקה האם יכול להחזיק ברישיון, לאחר בדיקות אלה תתקבל המלצת המכון הרפואי ותועבר למשרד הרישוי לצורך החלטה סופית. ככל שההחלטה תהיה חיובית, הרי שיוכל להתקדם בהליך ולהוציא רישיון. מנגד, ככל שההחלטה תהיה שלילית, יוכל תוך 30 להגיש ערר לועדת ערר בניסיון לשנות את ההחלטה. מומלץ מאוד להיוועץ בעורך דין מומחה בתחום בשלבי הליכי הערר. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים