צילה

החזרת רישיון נהיגה ממרב"ד

ב8/14 היה לי שטף דם במוח ופירכוס אחד אושפזתי בתה"ש 6 חודשים לאחר 3 ניתוחים לשאיבה. ב 2\15 התחלה ליהרשיון ונאמר לי שיוחזר באוגוסט השנה. עד היום לא קיבלתי מכתב. פניתי למשרד הרישוי והם היפנו אותי למרב"ד. האם הרישיון במרב"ד?

עו"ד שי גלעד

שלום צילה. הרישיון לעולם לא מצוי במרב"ד. רשות הרישוי היא הסמכות להוציא רישיון. ואולם, אם ראית שעניינך "נופל בין הכסאות" הייתי מציע לך לפנות למרב"ד ולבדוק אם "תקועה" אצלהם תשובה בעניינך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים