אביב

שימוש בריטלין והוצאת רישיון נהיגה

שלום רב, האם נער המקבל ריטלין עקב אבחון ADD (בעיית קשב וריכוז ללא היפראקטיביות), ומשתמש בו ללימודיו בלבד, לא בחופשות ולא בשבתות, תהיה לו בעיה להוציא רישיון נהיגה לרכב? תודה

עו"ד שי גלעד

שלום אביב, ישנו סיכוי סביר שבעקבות אבחנה זו, כאשר יבקש הנער להוציא רישיון נהיגה יופנה למכון הרפואי לבטיחות בדרכים לצורך בדיקות האם הוא כשיר להחזיק ברישיון. האם תהיה בעיה להוציא רישיון? התשובה לשאלה זו תלויה בתוצאות הבדיקה שיעבור במכון. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים