אנונימית

דיווח על שימוש בכדורים פסיכיאטריים והשפעה על החזקת רישיון הנהיגה

אני סובלת מ-PTSD ומטופלת אצל פסיכיאטר והתחלתי לקחת כדורים לפני חודש. האם זה מדווח למשרד התחבורה אם אני לא מדווחת בעצמי והאם יכולים לשלול לי את הרישיון עקב כך?

עו"ד שי גלעד

חובתו של כל רופא לדווח על חולה בטיפולו אשר מצבו הרפואי מסכן את נהיגתו. חובה זו חלה גם על הנהג עצמו. אי לזאת סביר שהמידע יגיע למשרד הרישוי. לאחר בדיקת המכון הרפואי , ישנו מצב בו ישקלו פסילת רישיון

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים