נביל

פסילה ע"י המכון הרפואי לבטיחות בדרכים

שלום , בעבר לאחר 10 ניסיונות אבדן כתוצאה ממיצוקה כלכלית וחוסר יכולת לטפל בשיניים , זומנתי למכון הרפואי לבטיחות בדרכם ( מרב"ד ) לשם בחינות כשירות בנהיגה , שזה כמובן היה בחודש 22/01/2014 עברתי שם כארבע שעות מבחינים פסיכוטכניים במחשב ( לענות דרך המקלדת על כ 600 שאלות ) לאחר מכן קרא לי הפסיכיאטר לשיחה ( לציין שהשיחה הייתה פחות מ 2 דקות ולא מעל !) חזרתי שוב לתא של המחשבים כדי שאמשיך כמובן לענות על ה 600 שאלות , לבסוף לאחר שסיימתי לענות על השאלות קרא לי הפסיכולוג לשיחה שגם הייתה קצרה מאוד ולא היה לנו יותר על מה לדבר ( לכן הוא שאל אותי מספיק שאלות ) למרות הוא התרשם ממני כאדם (נבדק חיובי ) להלן התוצאות : בחודש מרץ נשלחה המלצה למשרד הרישוי ( מאחר ולי יש שתי רישיונות נהיגה ) ( אין אנו ממליצים על מתן המשך רישיון נהיגה דרגה C1 ) שזה כמובן עד 12 טון משא קל נמצא כשיר לנהיגה בדרגה B שזה כמובן עד 4 טון בהגבלה 244 שאינני יודע ומבין מה זאת ההגבלה הזאת זומנתי לשימוע ( טיעון טענות ) במשרד הרישוי רחובות , שזה בתאריך 17/08/2014 לשם פסילת רישיון נהיגה מדרגה C1 ואני מאוד מתוסכל מכך , מאוד מוטרד מכך , זה מכניס אותי שוב למצוקה רצינית ביותר כי לא רוצה ולא מעוניין לפגוע ו/או לאבד את רישיון הנהיגה , לציין שאני אדם שנכון לעכשיו לא עובד , מובטל נתמך ע"י המוסד לביטוח לאומי ולשכת התעסוקה , ומחפש עבודה בתחום הנהיגה שכמובן בזה אני מאוד כשיר , תמיד נהגתי ,על הכבישים בארץ ואף פעם לא בצעתי שום עבירת תנועה , שוב אני מאוד מתוסכל , חושש בהטעיה לגבי החלטת המרב"ד בענייני ., מדוע שאני הלחצתי אותם במתן תשובה דרך המוקד הטלפוני של משרד הבריאות , והנה ההשלכה מכך מה כן אני יכול לעשות במצב הזה , בתודה מראש , שיהיה שבת שלום

עו"ד שי גלעד

שלום נביל. לאור תיאור הנסיבות שפרטת, הרי שלאחר הבדיקות שבצעת במכון נמצאת כלא כשיר להחזיק ברישיון C1 ולפיכך זומנת לטיעון טענות, שהוא בעצם הליך פורמאלי בו יילקח רישיונך זה. עליך לדעת שלא מדובר בסוף פסוק, יש באפשרותך להגיש ערר תוך 30 יום על ההחלטה ולנסות לשכנע את ועדת הערר מודע החלטת המכון אינה נכונה במקרה שלך. מומלץ להתייצב לועדת הערר בליווי עו"ד מומחה בתחום, וייתכן אף בתוספת חוות דעת פסיכולוגית אשר תומכת בגרסתך ולפיה אין כל מניעה מהמשך החזקת רישיון זה. ככל שתחליט שלא להגיש ערר, הרי שתוכל להמתין שנה ולהגיש בקשה חדשה לקבלת רישיון C1. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים