מיכל

שביתת בוחני הנהיגה וטסט

לפני יותר מחצי שנה הייתי במרבד בעיקבות ניתוח ראש שעברתי לפני כ חודשיים קיבלתי תשובה שאני צריכה לעבור טסט תוך 60 יום בינתיים אני ממשיכה לנהוג עם רשיון תקף. אין טסטים הייתי במשרד הרישוי כדי לברר מה עושים אמרו שיחשבו אבל לא קיבלתי משהו רישמי מהם על דחייה . מה עושים ?

עו"ד שי גלעד

שלום מיכל. אם את מחזיקה ברישיון כדין ולא קיבלת כל הודעה על פסילה או התלייה של רישיונך, אין מניעה שתמשיכי לנהוג . רצוי שלפני כן שתבדקי היטב את הודעות רשות הרישוי אליך או שתגשי למשרד הרישוי ותבקשי שיוציאו לך אישור על תוקף רישיון. אם לא רשומה מגבלה כלשהיא עלת רישיונך, אין מניעה שתנהגי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים