ניצן

מכון רפואי לבטיחות בדרכים במקרה של תסמונת דום נשימה בשינה

למנהל הפורום עו"ד גלעד שלום, ככל הנראה אני סובל מתסמונת של דום נשימתי במהלך השינה. מה המלצתך במקרה זה לעניין המכון הרפואי לבטיחות בדרכים והסיכויים להמשך רישיוני?

עו"ד שי גלעד

שלום ניצן. המונח "דום נשימתי" אינו מונח בינארי של כן/לא אלא מדורג על פי עוצמתו וחומרתו. עליך לעבור בדיקות במעבדת שינה כדאי לאבחן את הפסקות הנשימה בשינה ולהבין את מקורן. ישנם אמצעים שונים להתגבר או להקטין את מספר הפסקות הנשימה בשינה. בין היתר על ידי הפחתה במשקל ושימוש במכשיר ה-cpap

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים