lu

נמוכת קומה מבקשת רשיון נהיגה.

שלום רב, אני נמוכת קומה מטר שלושים. בטופס הירוק הרופאה סימנה שהמצב הבריאותי בסדר גמור, אין לי שום בעיות רפואיות. אבל היא כתבה SHORT STATUS, ואם זה הייתי צריכה ללכת למשרד הרישוי לחתום כשירות נהיגה, זה לוקח יותר מחודשיים, ואני לא רוצה לחכות. עכשיו השאלה היא: 1. האם היא הייתה חייבת לכתוב את זה? 2. יש סיכוי שיזמנו אותי לבדיקות? או יתנו לי תשובה שלילית, רק בגלל שאני נמוכה? 3. האם אני יכולה להוציא טופס ירוק חדש מבלי שהיא תכתוב שאני נמוכה ? 4. חשוב לציין שאני לא ממש נמוכה, אין לי בעיות אחרות, אני בריאה לחלוטין, אז למה אני אמורה לעבור את זה? וגם שבאתי למשרד הרישוי אפילו הפקידה במשרד הרישוי אמרה לי "למה הרופאה רשמה את זה?, איך אנחנו אמורים להתנהג לזה?". מזה אני הבנתי שהרופאה לא הייתה חייבת לכתוב את זה, והייתי כבר הולכת עושה תיאוריה. עכשיו אני תקועה כי אני מחכה לתשובה. אשמח לתשובה מהירה. תודה מראש על התשובה.

עו"ד שי גלעד

הרופאה רשאית לכתוב מגבלות רפואיות ופיזיות אך אנני מוצא מגבלת גובה לצורך קבלת רישיון נהיגה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים