חן

אישור לקבלת רישיון נהיגה לאחר בדיקת המכון הרפואי

שלום, הייתי פעמיים בגלל בעיות נפשיות במכון הרפואי לבטיחות בדרכים, והיום ה12.8.14 הייתי במבחנים, ואז נפגשתי עם הפסיכולוגית, האם יש סיכוי שיאשרו לי לנהוג? אני בת 17 היא אמרה הפסיכולוגית שתוך שבועיים עד חודש נותנים תשובה,. יש לי בעיה נפשית סכיזופרניה תודה..

עו"ד שי גלעד

שלום חן. ראשית, וודאי שיש סיכוי שיאשרו לך לנהוג, ישנם אנשים רבים אשר מאובחנים כלוקים בסכיזופרניה ומאושר להם לנהוג, הדבר תלוי בחומרתה, במידת מסוכנותה ובהשלכות שיש לה על בטיחות בנהיגה - זו בדיוק מטרת הבדיקות שעשו לך. מנגד, אם תוצאות הבדיקות יראו שבמקרה שלך יש סכנה לנהיגה אזי סביר שלא יאפשרו לך לקבל רישיון נהיגה. עם זאת חשוב לדעת שגם אם תתקבל החלטה כזו, הרי שלא מדובר בסוף פסוק וניתן להגיש ערר תוך 20 ימים לועדת ערר, בניסיון להפוך את ההחלטה, רצוי לעשות זאת באמצעות עו"ד מומחה בתחום. בהצלחה

עו"ד שי גלעד

תיקון טעות סופר: תוך 30 ימים

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים