אדם

פגישת היכרות לפני טיוטא בין שותפים על אפלקצית מובייל

אני מחפש עו״ד לענייני יזמות, אם לדייק- לא שני היזימים יפגשו עם עו״ד אלא רק אחד מהם. היזם הראשון ניסח טיוטא לעקרי דברים בין שני היזמים. השני לא כ״כ מכיר את עולם המונחים והמושגים ורוצה ביחד עם עו״ד בתחום להבין מה המשמעות של הדברים ומה כדאי או יוכל לבקש כדי שהחוזה יהיה הוגן כלפיו גם. חפשתי בהתחלה בחממות ובעיריית ת״א גוף שמציע שירותים מסובסדים כאלה או בחינם אבל לא מצאתי. אני זמין ברעננה במהלך אמצ״ש ובת״א בשישי או באמצ״ש אחרי 1900. מה המחירון לפגישה/שתיים כאלה? חשוב להדגיש שאני לא מצפה לנסח יחד הסכם מייסדים אלא רק מעבר יחד על טיוטא של עקרונות, כדי להבין יחד מושגים ולחשוב יחד עם מומחה מה הוגן וכדאי לבקש

עו"ד גונן בן יצחק

אדם שלום רב! מקווה שמאז שפרסמת את השאלה כבר מצאת עו"ד להתייעץ איתו. ככלל, אכן רצוי להתייעץ עם עורך דין הבקיא בתחום הספציפי. גם הנטייה (הכל כך ישראלית) למצוא ייעוץ בחינם או חצי חינם עולה בסופו של דבר ממון רב כאשר עורך דין שאינו בקיא בתחום מטפל בעניין. איך תדע שעורך הדין אליו פנית מתאים לעניין? נסה לקבל המלצות ממכרים - אין כמו חוות דעת של מי שכבר חווה עורך דין בפעולה. אם אתה מגיע לעורך דין (ואני לא מדבר על משרדי ענק) שמטפל גם בפלילי גם בתעבורה גם משפחה גם נדל"ן וגם יזמות - תברח!!! כדאי לקרוא ולחפש חומר בגוגל על ניסיונם של יזמי הזנק אחרים. בהצלחה גונן בן יצחק, עו"ד