שלמה

מעוניין בחוות דעת בעניין חלוקת עלות דירה בין שני שותפים

אנחנו 2 שותפים שרכשו דירה קרקע, שהשטח הבנוי הוא 80 מ"ר , ושטח הגינה 90 מ"ר . עלות הדירה 1,230,000 ש"ח . שותף אחד קיבל 38 מ"ר מהשטח הבנוי , ושותף שני קיבל 52 מ"ר משטח הבנוי, ואת 80 מ"ר הגינה . כמה יהיה חלקו של כל שותף בתשלום עלות הדירה ? אנא , נמקו את תשובתכם איך הגעתם לתשובתכם . מודה על חוות דעתכם .

item.Author מנהל הפורום עו"ד חיים מסילתי

השאלה מאד כללית. החלוקה שונה בכל מקרה ומקרה. ממליץ להזמין שמאי מקרקעין לבחינת הנ"ל.

item.Author מנהל הפורום עו"ד חיים מסילתי

אשמח לתת התשובה בצורה של שומת מקרקעין מלאה בכתב. צור קשר לקביעת פגישה בעניין.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שמאי מקרקעין