ש

חישוב ערך דירה

שלום איך מחשבים דירה שטרם נבנתה ושייכת לפרויקט של קבלן. איך השמאי מחשב את ערכה ? האם הערך נקבע לפי מועד קבלת הדירה או לפי ערכה המשוער היום? האם יש חוקים/הנחיות וחוקים בנושא או כול שמאי משערך לפי קריטריונים שונים. אשמח לתשובתכם

item.Author מנהל הפורום עו"ד חיים מסילתי

שווי שוק של דירה מקבלן נקבע על פי מה שמסוכם מראש בין השמאי למזמין חוות הדעת לעניין המועד הקובע לשומה. לכל שומה יש מועד קובע למועד זה חשיבות רבה וחשוב לסכמו מבעוד מועד עם השמאי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שמאי מקרקעין