סער

שמאי שלא ביקר בנכס

שמאי מקרקעין לא חייב להיות נוכח בהערכה של נכס ובסעיף 1(3) לתקנות שמאי מקרקעין אתיקה מקצועית רשום מתן חוות דעת שלא על סמך בדיקה אישית שלו. אך בסעיף 1 נקבע מינויים שהם מעשים ומחדלים ע"י שמאי מקרקעין למה התכוון הסעיף? מותר לשמאי לעשות הערכה גם אם לא ביקר בנכס או שזה נקרא מחדל ואי אפשר לעשות את זה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד חיים מסילתי

התקנות קובעות ששמאי יכול לשלוח לביקור אנשים מטעמו. האנשים צריך שיהיו ברמת ידע מסויימת (מתמחים לפחות) ולא סתם סוקר או כל דכפין... לא מדובר ברשלנות מקצועית!!

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שמאי מקרקעין