קובי

ערך דירה במבנה מסוכן

רכשתי דירה לפני שנתיים וחצי,התברר לי לא מזמן שהמיבנה הוגדר כמבנה מסוכן כ-7 חודשים לפני הקנייה..המוכר נהג בחוסר תום לב,לא גילה ..הבניין עדיין לא שופץ ,יש בעיה שלדיירים אין אפשרות כספית לשיפוץ.בהגדרה של מסוכנות זו הדרגה הכי (קלה).1)האם שווי הדירה מופחת ובכמה אחוזים? 2)האם בנק נותן משכנתא לדירה כזו?3)בחוזה רשום כבכל החוזים שבדקתי את הדירה וכו",האם יש מקום לתבוע את המוכר למרות שחתמתי שבדקתי?ומה ניתן לעשות עם העורך דין שיצג אותי שהתרשל?(עלות התיקון לדייר בין 12000ש"ח-15000ש"ח)

item.Author מנהל הפורום עו"ד חיים מסילתי

נכס במבנה מסוכן שווה פחות ממבנה שאינו מצוי בבניין כזה. עוצמת הפגיעה - ראוי שתיבחן על ידי שמאי מקרקעין. לעניין המשכנתא - נכון להגיע לבנק עם חוות דעת שמאי ולברר אז כמה משכנתא תינתן, אם בכלל.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שמאי מקרקעין