פוקס אריה

אחוזי בניה כתוצאה מהפקעת קרקע להרחבת דרך

קניתי לפני 3שנים בית בודד אחוזי הבניה בתוקף הם 85 אחוז עיקרי .גודל המגרש לפני הפקעה הוא 709 מטר.כרגע הפקיעו לי 44 מטר .בעיריה אמרו לי כי בגלל ההפקעה אוכל לבנות רק 565.25 מטר כלומר בגלל ההפקעה הפסדתי 3704 מטר בניה .שאלתי האם זה חוקי גם לגזול ממני 44 מטר וגם להפסיד בגלל הפקעה זאת 37.4 מטר והאם יש טעם להגיש תביעה נגד העיריה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד חיים מסילתי

לא מדובר בגזל, מדובר בהפקעת שטח. יש כללים בחוק להליך שכזה, כולל קביעת כללי הפיצוי הראויים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שמאי מקרקעין