אנונימי

מניעת פתיחת תיק פלילי בגלל תלונת שווא

אשתי מאיימת עליי שהיא תגיש נגדי תלונה במשטרה והיא רוצה לעשות את זה כדי להתנקם בי יש לי סמסים שהיא כתבה לי והיא רומזת שם שזה מה שהיא תעשה השאלה היא אם היא באמת תגיש נגדי תלונה אם יתנו לי להראות את הסמסים שהיא מפלילה את עצמה לפני שיפתחו לי תיק במשטרה ואז יהיה מאוחר מדי כי יהיה לי תיק פלילי

item.Author מנהל הפורום עו"ד פנינה יחזקאל כחלון

אני הייתי מציעה לך עוד בטרם אשתך פונה למשטרה לפנות אתה ולהתלונן על איומים. מכל מקום הייתי ממליצה לך לתעד כל דבר ולכשתתלונן יהיה לך איך להפריך את הטיעונים שלה. בהצלחה.