נטשה

מעביד מאשים עובד בשימוש לא חוקי של רכוש החברה

אני עובדת בחברת ספורט שבה נתנו לעובדים כרטיסים המקנים הנחה מסויימת בקניה וקרוב משפחה שאינו עובד בחברה ניסה לתת את הכרטיס לאנשים אחרים תמורת כסף. ולאחר שנודע למעביד על המעשה הוא מתקשר אלי משום שזה קרוב משפחה שלי ומאיים שיפתח חקירה פלילית בנושא למרות שהכרטיסים לא נמכרו ונעשה בהם שימוש כרואי ולא היה רשום על הכרטיסים כפוף לתקנון. וטען כי המעשה הוא ניסיון למכור ציוד של החברה. האם המקרה הוא אכן פלילי? והאם שווה לפנות לעורך דין מוסמך בנושא?

item.Author מנהל הפורום עו"ד פנינה יחזקאל כחלון

מדובר בתלונת כזב ... ויתכן כי תוגש תלונה ותיפתח חקירה . ככול שמתפתחת חקירה בנושא יש להיוועץ בעו"ד בהצלחה