דליה

תלונת שווא וכיצד ניתן לחשוף את שם המתלונן

שלום רב. לפני פחות משנה הגיעו לביתי 2 שוטרים והפתיעו את המנקה המועסקת אצלי, בטענה שיש תלונה על עשן היוצא מביתי, ושאלו את המנקה איפה הבן שלך? והיא הסבירה להם שהיא אינה בעלת הבית אלא עובדת פה וזה אינה בנה ושהוא אינו בבית ואין שום עשן בבית. יש לציין שבני היה במרפסת ועישן סיגריה שם לפני שהגיעה המנקה. ואז שאלו את המנקה: איפה החדר של הבן שלך, שכן עדיין לא האמינו לה שהיא אינה בעלת הבית, ואז ערכו חיפוש בחדרו שבסופו לא נמצא דבר. יש לציין שאנחנו מסוכסכים עם השכנה שמתגוררת ממש מעלינו, ואנו חושדים שיש לה יד בדבר כצורך לנקום לפגוע ולהזיק. באותו יום בערב ניגשנו אני ובעלי למשטרה בכדי לדעת מה פתאום הגיעו שוטרים לביתנו ונאמר לנו שהייתה תלונה על סמים בקשר לבני ולא היה צורך בצו חיפוש לצורך זה. כמובן שהיינו בשוק, וביקשנו לדעת מי המתלונן/ת, ונאמר לנו שרק על ידי בית משפט אפשר לחשוף את שם המתלונן. ברצוני לדעת מהו התהליך שעלי לבצע בכדי לחשוף את של המתלונן/ת, שכן אם הדבר נעשה פעם אחת מי יודע אם לא תהיה פעם נוספת. מוכנה לקבל יעוץ משפטי פרטי לצורך העניין.

item.Author מנהל הפורום עו"ד פנינה יחזקאל כחלון

דליה שלום, ככול והוגשה תלונת שווא ע"י שכנתך ו/או ע"י כל אדם אחר הרי שהעניין חמור. כפי שהורו לך במשטרה יש לפנות לבית המשפט כדי לקבל פרטים. ככול שתרצי יעוץ נרחב יותר תוכלי לפנות אלי בפרטי. 05-7885475 בהצלחה