דורון

קובלנה פלילית נגדי משכן שוטר.

כתוב בעדות שלי היו עשרות עדים. איך המשטרה עצרה אחרים על מעשים שלי. חלקם יושבים. חלקם עשו עבודות שירות. האמת אני מנצל את העילום שם. בטוח השופט ראה את הגליון שלי על אלימות. תסביר איך מגן עליי נגד השכן השוטר באמת שכן צנוע אין לו בעיות עם אפחד ולי כן. אני גם הזמנתי ניידת וגם הפכו השוטרים ממודיע ומתלונן לחשוד. חתמתי ערבות והזמנה לחקירה וזה בתור המודיע ומתלונן. ואת השכן השוטר כמעט עצרו בגללי והחתימו אותו על ערבות וזימון לחקירה. כולם רואים עשרות עדים איך השוטרים מעליבים את השוטר ושותקים מבסוטים. אחר כך השופט מעליב אותו לפני כולם. אז מי הפושעים? השופט גם פיברג נגד השכן כאילו היה הסכמה למחיקת הקובלנה ומודה לשכן השוטר אתה לא אשם ואני אשם וזרק את השכן מהאולם.

item.Author מנהל הפורום עו"ד פנינה יחזקאל כחלון

דורון שלום . מהבנתי את שכתבת אתה בעצם מתוודה על כך כי אנשים חפים מפשע נענשו בגללך. האם הגשת תלונות שווא ומשכך הם נעצר? אשמח מאוד באים תזקק את השאלה .