מור

פרודתי מאיימת שתתלונן עליי תלונות שווא כנסיון סחיטה

פרודתי הרבה פעמים מאיימת שהיא תתלונן עליי שאני מכה אותה ואת הילדים כדי שלא יתנו לי את הילדים אחרי הגירושין. היא מנסה לסחוט אותי ואני לא יודע כבר מה לעשות כי אני יודע שאם היא תתלונן יאמינו לה למרות שזה לא נכון מה אני אמור לעשות ואיך אני אמור להגן על עצמי אם היא תחליט באמת להתלונן?

item.Author מנהל הפורום עו"ד פנינה יחזקאל כחלון

שלום רב, ראשית הייתי ממליצה לך להקליט אותה מאיימת עליך . ושנית לצלם כל מפגש בינך לבינה ומפגש בינך לבין ילדך. ככול שתוגש תלונה יהיו בידך ההוכחות כי אין ידך במעל . בהצלחה