אנונימית

נסיון נוסף לשלום בית

לפני כחצי שנה ניסינו אני ובעלי שלום בית ונראה שלבעלי היו כוונות טובות אך לבסוף שלום הבית נכשל בגלל אי הבנה בעניינים כספיים. בעלי הגיש תביעת גירשין אך אני עדיין מאמינה בשלום בית. האם אני יכולה להגיש בקשה לשלום בית בפעם שנייה והאם יש סיכוי שבית המשפט יחייב את בעלי לבטל את תביעת הגירושין ולנסות שוב שלום בית? תודה.

עו"ד הילה בורנשטיין

אנוננימית שלום, בוודאי שאת יכולה לבקש שוב שלום בית מבית הדין - השאלה אם בית הדין ייעתר לבקשתך תלויה בנסיבות שהביאו להגשת תביעת הגירושין על ידי בעלך בפעם השנייה. אני סבורה שאם את באמת רוצה בשלום בית כדאי לך להגיש בקשה שנייה ולנמק בפירוט מדוע את סבורה שלמרות כשלון שלום הבית הקודם יש סיכוי אמיתי ותקווה ליחסיכם. בכל מקרה מומלץ לנסות - את רק יכולה להרוויח מכך. בהצלחה.