מתלבטת

תביעת גירושין או שלום בית

בעלי מאיים בשנה האחרונה להתגרש וחוזר על כך בכל ויכוח. אני מעדיפה שהיחסים בינינו יסתדרו ולא נגיע לגירושין אבל חוששת שאם הוא יגיש תביעת גירושין לפני הדברים יסתדרו לטובתו בבית הדין הרבני. האם כדאי לי להגיש תביעת גירושין לפניו אם אופצייה לשלום בית? מה זה בדיוק אומר ומה המשמעויות של תביעה כזו? מתלבטת.

עו"ד הילה בורנשטיין

מתלבטת שלום, אם אינך רוצה להתגרש - אני מציעה לך לא לעשות בשלב זה דבר ( מלבד אולי לפנות לייעוץ זוגי) כיוון שעל פניו נראה כי פנייה לבית הדין בשלב זה עלולה לגרום לך יותר נזק מתועלת. יחד עם זאת - מאחר ולא הצגת בפניי את התמונה המלאה של כל הדברים אשר חשוב לבררם -מומלץ לך לפנות לייעוץ פרטני בטרם תקבלי החלטה סופית לאן פנייך מועדות.