בטי

מה צריך להיות בהסכם שלום בית

מה צריך להיות בהסכם שלום בית והאם חובה לערוך את ההסכם אצל עורך דין? אני רוצה לעשות הסכם ובעלי אומר שאין צורך וזה מיותר. מה דעתך?

עו"ד בורנשטיין

בטי שלום, לרוב מומלץ לערוך הסכם שלום בית ולחילופין גירושין, מדובר בהסכם הכולל את התנהלות הצדדים בתקופת שלום הבית מבחינת מגורים, התנהלות כספית ועוד, וכן כיצד נוהגים במידה ושלום הבית נכשל, חלוקת רכוש ענייני משמורת וכדומה. מומלץ בחום לערוך הסכם כזה אצל עו"ד גירושין משום שיש להסכם זה משמעות רבה לעתיד הצדדים ומי שאינו מקצועי ואינו בקיא בתחום - עלול לגרום לעצמו נזק חמור ביותר בתחומים רבים (וכבר ראיתי כמה מקרים כאלה בעבר). בהצלחה