ליאת

היכן מגישים תביעת שלום בית?

הי, לאחר ריב ממושך און ואוף עם בעלי, סיכמנו על ניסיון נוסף למען הילדים ולמעננו בתקווה. היכן יש להגיש את התביעה והאם אוכל למנוע ממנו להגישה בבית דין רבני כי שמעתי שהם די שובינסטיים

עו"ד הילה בורנשטיין

ליאת שלום, לא ברור משאלתך האם כבר הוגשה תביעת גירושין ? במצב הדברים הזה אני ממליצה לערוך הסכם שלום בית ולחילופין גירושין כאשר במסגרת ההסכם ניתן לקבוע במשותף ובהסכמה כי במקרה של גירושין נושאים מסוימים יתנהלו בבית המשפט לענייני משפחה ולא בבית הדין הרבני. לגבי בית הדין הרבני אני ממליצה לא להיתפס להכללות, כיוון שכל מקרה לגופו. בהצלחה