יפית

איך להתמודד עם בעל שמגיש בקשות שקריות לשלום בית ?

אני כבר למעלה משנה בהליכי גירושין, בכל פעם בעלי "מושך" זמן ודוחה דיונים כשכבר אין ברירה הוא הוא דורש שלום בית. בפעם הקודמת שלום הבית כמובן נכשל משום שהוא לא באמת התכוון לזה, ועכשיו הוא בקש ניסיון נוסף לשלום בית ובית הדין לחץ עליי להסכים. אם הוא באמת היה רוצה לחזור הייתי מסכימה אבל הוא פשוט מנסה להתחמק מכל מיני תשלומים. מה את ממליצה לעשות במצב כזה?

עו"ד הילה בורנשטיין

יפית שלום, חשוב שתתעדי את ניסיון שלום הבית, כלומר את התנהגותו של בעלך אלייך במהלך תקופת שלום הבית על מנת להוכיח את חוסר רצינותו בבית הדין. חשוב לציין שיש גבול למספר ניסיונות שלום הבית שבית הדין יאפשר. בהצלחה