עופר

חושש לסרב לשלום בית בגלל המזונות

שלום, אני מאד רוצה להתגרש ואישתי רוצה שלום בית.האם אני צריך לחשווש שהסירוב שלי לנסות שלום בית יפגע בי במזונות ילדים ובמזונות אישה? אנחנו נשואים 7 שנים ויש לנו שני ילדים. עופר.

עו"ד הילה בורנשטיין

עופר שלום, זכות הילדים למזונותיהם אינה קשורה ליחסי ההורים ולרצונם או לאי רצונם בשלום בית. באשר למזונות אישה - גם זכאותה של אשתך למזונות אינה נובעת מהסכמתך או מסירובך לשלום בית, אלה קשורה בהתנהגותה של האישה, בגובה השתכרותה וכ"ו