אייל גרטמן

אובדן תעודת זהות וחידוש דרכון

שלום רב יש לי אזרחות בולגרית ודרכון בולגרי שפג תוקפו. כדי לחדש את הדרכון ביקשו ממני בשגרירות את תעודת הזהות. תעודת הזהות שלי הלכה כנראה לאיבוד ובידי רק הדרכון שפג תוקפו. נאמר לי שאני צריך קודם להוציא תעודת זהות חדשה. רציתי לדעת מה עלי לעשות כעת כדי להנפיק תעודת זהות ולחדש את הדרכון תודה רבה אייל

מריאנה עזיז עו"ד

שלום רב, במקרה שלך קודם צריך להודיע את המשטרת ישראל לאיבוד ת"ז הבולגרית שלך. האשור הודעה על אבידה צריך לתרגם לבולגרית וביחד עם התעודת כתובת קבועה בבולגריה, אפשר להגיש בקשה לת"ז ודרכן חדשים. בברכה, מריאנה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דרכון בולגרי, אזרחות בולגרית ועסקים בבולגריה