איתי ש

הוצאת דרכון בולגרי לנשא HIV

שלום, אבא שלי במקור מבולגריה עם דרכון בולגרי. אחים שלי עברו את התהליך לפני מספר שנים וגם הם קיבלו דרכונים בולגרים. אני (38) מעוניין גם כן להוציא דרכון בולגרי, אך ראיתי שדרושה בדיקת HIV, ואני נשא HIV (בריא לגמרי, מטופל). האם זה אומר שלא אוכל להוציא דרכון בולגרי ?

מריאנה עזיז עו"ד

שלום רב, אישור הרפואי ובדיקת HIV (שלילי) זה אחד מהתנאים ומסמכים להגשת בקשה לאזרחות בולגרית. במקה שלך יכול להיות שלא יקבלו את הבקשה שלך או שיחזירו מבולגריה. בברכה, מריאנה עזיז עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דרכון בולגרי, אזרחות בולגרית ועסקים בבולגריה