עמיר

מסמכים דרושים להוצאת דרכון

שלום, אימי ילידת בולגריה ובעלת תעודת זהות ודרכון בוגרי. ברצוני להוציא דרכון בולגרי אך אני תוהה אם אוכל להגיש בקשה בשלב זה היות שיש לי רישום פלילי (הרשעה משנת 2007 שעדיין לא התיישנה ותופיע בתעודת היושר המשטרתית). במידה שאכן רישום זה עלול להפריע להוצאת דרכון, איך כדאי לפעול? האם להמתין עוד שנה להתיישנות + עוד 10 שנים למחיקה או שמא ניתן לקצר את ההליך בדרך כלשהי?

מריאנה עזיז עו"ד

שלום רב, כדאי לפנות לעו"ד בתחום פלילי ולבדוק את האפשרויות לקצר את ההליך. רישום פלילי עלול להפריע להוצאת אזרחות בולגרית. בהצלחה. בברכה, מריאנה עזיז עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דרכון בולגרי, אזרחות בולגרית ועסקים בבולגריה