מיכל

מהו הליך להוצאת דרכון בולגרי עבור ילדים ונכדים של בעל דרכון בולגרי

אבא שלי נולד בבולגריה ועלה לארץ בנובמבר 1948 והוא בעל דרכון בולגרי. אני מעוניינת בדרכון בולגרי עבורי ועבור ילדיי. אשמח לקבל פרטים על הליך זה: השלבים בתהליך, עלויות, משך זמן ההליך וכל מידע רלוונטי נוסף.

מריאנה עזיז עו"ד

שלב ראשון הגשת בקשה לאזרחות שלך. המשך ההליך 18 חודשים לפי החוק. כל אחד חייב להגיש בקשתו בעצמו בבולגריה או בשגרירות בולגריה כאן ולעבור ראיון. רק לאחר תהליך קבלת האזרחות ניתן להגיש בקשה למשטרה או בשגרירות בולגריה לקבלת דרכון והליך זה הוא נפרד מהליך קבלת אזרחות. אחרי שתקבלי תעודת אזרחות חתומה לידי סגן נשיא המדינה רק בשלב זה ילדים שלך יכולים להגיש בקשה לאזרחות לפי אותה פרוצדורה (כל שלב יעלה שכ"ט בנפרד). בכבוד רב, מריאנה עזיז, עו"ד.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דרכון בולגרי, אזרחות בולגרית ועסקים בבולגריה