הלנה

אי אספקת מוצר בזמן

האם ניתן להפסיק תשלומים לספק באופן מלא אם לא סופק רק חלק מהמוצרים או שמותר לעצור תשלום לספק רק עבור המוצר שלא סיפק ? והאם ניתן לתבוע אותו בגין אי אספקת מוצר (איחור של חודשיים מרגע ההזמנה )

item.Author מנהל הפורום עו"ד הראל לפידות

תשובה מעורך דין הראל לפידות - מנהל בפורום צרכנות ניתן לתבוע בגין אי אספקת מוצר בזמן מועד אספקה הינו חלק מתנאי העיסקה והפרתם הינה ענין עיקרי בדרך כלל לגבי ביטול שיקים- הענין סבוך יותר ומורכב ותלוי נסיבות אשר אינן מפורטות בשאלתך עו"ד הראל לפידות נוטריון בנימינה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות