בעז פלדבוים

אי אספקת מוצר בזמן לבית

רכשתי מוצר באתר אינטרנט ותואמה אספקת המוצר ליום מסויים בין השעות 11-16 עם התראה של שעה. המוצר לא סופק בין השעות הנ"ל ובעקבות כך הוריתי שלא יבואו בכלל. כמו כן ביטלתי את העסקה. האם אני זכאי לפיצוי על כך שלא באו בזמן, בדומה לאי הגעת טכנאי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד הראל לפידות

תשובתו של עורך הדין הראל לפידות - בנימינה לא חוק הטכנאים חל רק על טכנאים ולא על כל טכנאי אלא רק על נותן שירות על פי תעודת אחריות ולא על נותן שירות אחר תוכל להרחיב את הידע בנושא באתר המועצה לצרכנות http://www.consumers.org.il/category/technical_issue בברכה, עו"ד הראל לפידות

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות