רינה

אחריות על החלפת עדשות

שלום קניתי משקפים ועדשות נסדקו לאחר שנה. חברת אופטיקה החליפה לי עדשות בחינם (היה עדיין אחריות) לחדשות ועל העדשות החדשות האלו לא מסכימה לתת אחריות. לאומת זאת, בזוג משקפים השני החלפת העדשות מאותו נזק, בוצעה בתשלום כי אחריות עליהן תמה, ונאמר לי שעל עדשות אלו יש אחריות. לי זה נראה משונה. האם זה נכון? יש הבדל על אחריות החברה על החלפת עדשות בתשלום או באחריות? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד הראל לפידות

אכן, במקרה של החלפת מוצר במוצר חדש לא מתחדשת תקופת האחריות שוב, שכן, במצב זה הלקוח נהנה מתקופת אחריות כפולה, ומצבו יותר טוב ממי שלא התקלקל לו המוצר, במצב זה, למעשה מוטל על היצרן נטל נוסף. כאשר רכשת את המוצר היצרן התחייב כי יתן לך תקופת אחריות של שנה אחת בלבד. הראל לפידות עו"ד ונוטריון - בנימינה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות