אימי

ביטול מנוי אצל ספר שאינו מסכים לזכות אותי בכסף

לפני שנה עשיתי מנוי אצל ספר ל-15 טיפולים ב-4500 ש"ח, השתמשתי ב 5 טיפולים וביקשתי לבטל כי הטיפולים לא הועילו לשיער, הצעתי לעשות טיפול שונה בסכום שנשאר לי שזה 3000 ש"ח, הוא אמר שזה לא משתלם לו והציע טיפולים אחרים שלא הייתי צריכה ,ביקשתי לבטל ולקבל את כספי בחזרה ונעניתי בסירוב, הוא גם אמר שהחבילה כללה הטבות של מתנות ואני לא יכולה לבטל, מה אפשר לעשות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד הראל לפידות

להלן התיחסות, עורך דין הראל לפידות , עו"ד ונוטריון : לא ברור משאלתך האם קיבלת חוזה? , הסכם? ברוז'ור ? מה כתוב בו והאם יש תנאים. ככלל הענין לא מוסדר בפסיקה, בניגוד גמור למצב שהשתנה לאחרונה בענין מכוני כושר, ענין שלקח שנים להסדיר. על פניו , מבלי שאני מכיר את נסיבות ההתקשרות, נראה שיש בסיס לטענתך, וכדאי לפנות אליו בהבהרה כי בכוונתך לפנות בתביעה קטנה, ואם לא יענה בחיוב הגישי בעצמך תביעה קטנה ללא עורך דין, פעמים רבות בית המשפט לא אוהב מצב בו התקבלו כספים ולא ניתנה תמורה. גם אני לא. בברכה הראל לפידות, עורך דין ונוטריון.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות