בניה גושן

שליחת הודעות ספאם ללא אישור

שלום הראל. יום אחד החלו להגיע אל הפלאפון שלי הודעות פרסום למכירות חיסול של חברת בשר טרף. מעולם לא יצרתי שום קשר עם החברה הזאת ומעולם לא נתתי להם שום אישור לשלוח לי הודעות פרסום. תוכן ההודעות פוגעות בי מאוד מכיוון שאני אדם דתי וההודעות מכילות תוכן על מכירות חיסול של בשר חזיר וכו'. באף אחת מההודעות אין הצעה ללחוץ הסר או משהו בסגנון כדי להוריד את עצמי מרשימת התפוצה. חשוב לציין שההודעות נישלחו בתדירות של בערך אחת לשבוע על פני 4 חודשים!. יש מה לעשות בנושא? תודה מראש.

item.Author מנהל הפורום עו"ד הראל לפידות

אכן הענין חמור מאוד והחוק מאפשר פיצוי על שליחת מסרונים גם בלי שהם פוגעניים אכן על החברה היה לנקוט משנה זהירות במדינה בה קיימת רגישות למאכלים אלו ונראה שהינך זכאי לפיצוי בשורה של פזקי דין שהתקבלו לאחרונה בנסיבות חמורות פחות, נקבעו פיצויים, לחברות שלא הקפידו על החוק עליך להגיש תביעה קטנה לכל הפחות ולתאר את הענין בפירוט הראל לפידות, עורך דין

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות